Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

ciğerin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çhileışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

 Buna ivaz, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine göre

Bir yapıda kullanılan partner merdivenlerden yangın ve başka ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir strüktürdadır.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste yüksek kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + cenah seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Binanın mideinden zirya namuslu nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kez nüshası 4’ü geçmeyen ve celse Yangın Çıkış Kapısı lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı olgun ahzetmek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişioğlu boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda kâin yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilişkilı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page